Серия от криминални посегателства срещу директора на училище Георги Сава Раковски“ в

...
Серия от криминални посегателства срещу директора на училище Георги Сава Раковски“ в
Коментари Харесай

Криминални посегателства срещу директор на училище

Серия от престъпни похищения против шефа на училище „ Георги Сава Раковски “ в котелското село Пъдарево. Само за три месеца от полицията разследват три обира и един вандалски акт против персоналния му автомобил.

Серията от произшествия стартират през ноември 2022 година последният е обвързван със счупени стъкна на няколко от прозорците в учебното заведение. В него учат към 40 деца.

„ Назначен съм за шеф през юли 2022 година В началото имаше похищения към персоналното ми имущество. Помислих, че е случайност, т.е. че не е ориентирано съответно към мен. Но се оказа, че нещата са доста по-сериозни “, изясни Хюсеин Моллов, директор на ОУ „ Г.С. Раковски “ в село Пъдарево.

През седмица-две случаите се повтарят. Тогава директорът разбира, че евентуално те са ориентирани към него. Имало е даже грабеж в кабинета му.

„ Когато ме назначиха за директор се усъмних, че изчезват дърва от учебното заведение. Сложих две външни камери – към улицата и към склада с дървата. Кражбите стопираха “, сподели още той.

Свързва похищенията против персоналното имущество и училището с работата си, тъй като не се познава с никого в образователното заведение. Очаква проверяващите органи да се произнесат по тематиката.

От районното полицейско ръководство изпатиха до bTV документално мнение. В него се споделя, че по този случай се работи приоритетно още след подаването на първия сигнал. Предприети са съответните дейности – осъществени са разпити и са формирани досъдебни производства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР